Het walvispaard dat de meeste tijd ronddwaalt in de Noordelijke gebieden is met een slordige 3,6 meter een imposante verschijning. Ook zijn gewicht van ruim 2000 kilo is fors. Voorts heeft de natuur deze onder de naam Walrus beter bekende soort nog twee vervaarlijk uitziende hoektanden gegeven die tot een […]
0


Recente reacties