Schrijf mee!
« »

Eten & drinken

Filipijnse mangootjes

3 december 2014 | 120w | W Rynlandt | 7 |

Een lepeltje arachide olie en een gesnipperde ui. Lekker aanstoven. Nu een lepeltje Indiase currypasta erbij. Hoog vuur onder de wok. Voila, een blikje kokosmelk er doorheen roeren en aan de kook brengen. De scampi’s kunnen er nu wel in. Nog even doorkoken. Peper en zout. Toch al even nippen. Hmm, wat een heerlijke curry. Nu de finishing touch van de masterchef. Lekkere Filipijnse mangootjes erbij.
‘Shit, shit, shit!’
‘Wat is er Henk?’
‘Ik krijg de pot niet open. Die domme Filipinos hebben hem weer helemaal vacuum gezogen.’
‘Nou, nou, niet morren joh, zonder technisch vernuft zou er helemaal geen luchtledigheid bestaan hoor.’
‘Marianne, nou even niet. Geef me die schaar!’
Wham… Punt door het deksel. ‘Opgelost, die luchtledige klerezooi.’

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van W Rynlandt of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

3 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »