Schrijf mee!
« »

Column, Communicatie, Eten & drinken

Eten bij Franco

14 juli 2019 | 120w | Joop Rozema | 4 |

Franco heette onze Italiaanse kok en mijn baas Niek Gulpen noemde eten in zijn kantine in Como-Cernobbio “Mangiare Da Franco”.
Zijn Risotto met courgette en erwtjes gedoopt in citroen, Spaghetti met mozzarelli en basilicum of Tagliatelle met witte ragut, was ronduit heerlijk.
Na doordeweeks als een onbekeerde zondaar gegeten te hebben in deze lekkere “ambiente”, hoefde ik ’s avonds niet meer te eten, ondanks Carmens voortreffelijke stampot.

Na mijn glorieuze verblijf in Itali├ź werd het met eten in Engeland behelpen.
Die lui konden nog geen fatsoenlijke kop koffie zetten (altijd Nescaf├ę!) en wisten niets van koken. Van elke week “leeks” (prei), had ik snel genoeg. En van hun “fish and chips” was alleen de vis goed gemaakt.

Ciao Franco, gracie.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Joop Rozema of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

2 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »