Schrijf mee!
« »

Communicatie

No guts, no glory

25 november 2013 | 110w | Jan | 5

Het was een weddenschap geweest. Hij zou die derde Michelinster gaan binnenhalen. Niet met ijs, gemaakt van Foie Gras, geen pasteitje van fazant op een bedje van ricola, maar met spare-ribs. Onbeperkt spare-rips in een drie-sterren restaurant. Had nog geen maitre ooit gedaan!

Eigenlijk zou het hem worst zijn. Die culinaire recensenten konden wat hem betreft de rambam krijgen. Hij zou ze allemaal voor schut zetten.
De crux zit hem in de presentatie wist hij. Geen grote hoeveelheid op een bord kwakken maar er een schilderijtje van maken. Less is more!

Op het journaal hoort hij dat ie gewonnen heeft. De derde ster is binnen! Koken is leuker dan blufpoker.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Jan of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

6 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »