Schrijf mee!
« »

Eten & drinken, Mensen

Voer voor studenten

4 maart 2014 | 120w | Nienke Koenders | 11 |

Ik moet er niet meer aan denken. Mijn maag protesteert bij de gedachte alleen al. Toch was het twee decennia geleden vaste prik. Een jaar lang, elke collegeloze donderdagochtend.

Eén blijft thuis om koffie te zetten. In de percolator van de HEMA. Niet de snelste maar je zet er wel de lekkerste koffie mee, vinden we alle drie. De andere twee lopen in 15 minuten naar de markt en weer terug.

De buit wordt heet en druipend van het vet midden op tafel gezet. De plastic verpakking met remouladesaus wordt ongeduldig geopend. Bestek hebben we niet nodig, handen volstaan. Naast ons staat de straffe bak koffie, dampend en zonder suiker.

Koffie en kibbeling, op de nuchtere maag. Ons ultieme donderdagochtendontbijt.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Nienke Koenders of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

8 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »