Schrijf mee!
« »

Communicatie

Over mosterd gesproken

29 november 2014 | 120w | Text Lab | 2 |

‘Hé, Afra, met mij. Ik zou nog bellen voor het recept van die dressing.’
‘Je bedoelt die honing-tijm-mò-‘
‘Ja, die.’
‘Ach meid, dat is zo simpel. Als basis gebruik je yoghurt en dat maak je op smaak -‘
‘Wat voor yoghurt? Griekse, Bulgaarse, magere, halfvolle, volle?’
‘Doe maar Griekse yoghurt. Die maak je dan op smaak met honing, tijm en mos-‘
‘Hohoho, niet zo snel. Klaver-, alpenweide-, acaciahoning?’
‘Net wat je in huis hebt.’
‘Klaverhoning dacht ik.’
‘Prima. Nog wat tijm en most-‘
‘Gedroogde tijm of verse?’
‘Vers als je hebt en anders gedroogd. En dan nog moste-‘
‘Franse, Zaanse, Groningse?’
‘Ik gebruik altijd Franse moster-‘
‘Shit. Wat stom. Bram lust het helemaal niet. Kan het ook zonder?’
‘Zonder wat?’
‘Mosterd.’

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Text Lab of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

1 reactie

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »