Schrijf mee!
« »

Cultuur, Fictie

De koning, de nar en het poesiealbum

24 februari 2020 | 120w | Willem Olierook | 3

Wat lubberen die dingen tegenwoordig toch gauw, mopperde de koning toen hij zijn kniekousen aantrok. Ik heb iets nodig om ze goed te laten zitten. Wacht eens, had mijn vrouw vroeger niet van die dingen om haar nylons op hun plaats te houden?
Hij repte zich naar de slaapkamer van de koningin en begon wat laadjes open te trekken. Hij vond de jarretels waarnaar hij op zoek was en zag een boekje liggen. ‘Poesiealbum’ stond er in kleurige letters op. Een slotje zorgde ervoor dat hij het niet kon openen.
Hij verliet de kamer, terwijl hij met luide stem de nar riep.
‘Wat is een poesiealbum?’ vroeg hij zodra deze zich had gemeld.
‘Waar heeft u die jarretels voor nodig?’

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Willem Olierook of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

5 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »