Schrijf mee!
« »

Eten & drinken, Maatschappij, Mensen

Postmodern koken met uw Hobart voor vijf grote eters

7 maart 2019 | 120w | N.D.D. | 3 |

Men neme vierhonderd grammen bladspinazie, honderd grammen bladpeterselie en honderd grammen krulpeterselie. Als u de koeling wilt ledigen, kunt u daar die halve krop sla er ook bijnemen op voorwaarde dat zij geen tekenen van verlepping vertoont. Haalt eerst alle slakken uit de bladeren.
U stooft alles aan in een beetje boter en maalt de steeltjes daarna fijn met uw Hobart.
Roert er een grote kilo gepelde tomaten onder. Bakt uw rundergehakt. Voegt er een snuifje kaneel aan toe. Kookt de pasta. Giet alles in een braadslee. Versiert het met wat buffelmozzarella. Weest gul met de eivormige melkworst. Het grilt mooi in de oven. Niemand die u rechtlijnig zal kunnen vertellen wat erin zit. Maar iedereen zal het lekker vinden.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van N.D.D. of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

5 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »