Schrijf mee!
« »

Column, Eten & drinken

Zouttolerant

31 oktober 2012 | 120w | Defrysk | 2 |

De bakkers doen minder zout in hun broden. Ik vroeg me al af waarom ik steeds geneigd ben een extra plakje kaas en meer zout op mijn boterhammetje kaas/ei te doen.
Gelukkig is dit maar tijdelijk.
De wetenschap is druk bezig zouttolerante gerst te ontwikkelen. Zouttolerante tarwe zal dan ook spoedig volgen. Want er is zouttolerante DNA gevonden.
Dan hoeven onze bakkers helemaal geen zout meer toe te voegen aan hun broden.
Krijgen we heerlijke, hartige broden verkregen uit granen die groeien in het zilte zeewater.
Krijgen we zouttolerante aardappelen voor de patat- en chipsindustrie, alle kippen, koeien en varkens zouttolerant. Kunnen we zoveel zout eten als we maar willen.
Wordt er al gewerkt aan vettolerantie? Ik kan niet wachten.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Defrysk of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »