Schrijf mee!
« »

Communicatie, Eten & drinken

Bruin Brood

8 januari 2011 | 99w | Defrysk | 0 |

Ik bak tegenwoordig mijn eigen brood. Het brood uit de supermarkt bevalt me niet. Dat is vooral omdat ik de receptuur niet vertrouw en de smaak niet goed is. Bovendien is zelf brood bakken is leuk werk. Nu lees ik hier iets over de relatie tussen vezels en bruin brood. En inderdaad, er is geen  relatie. Als ik mijn brood lekker bruin wil hebben gooi ik er oploskoffie korrels bij. Het smaakt dan ook nog lekkerder. Dus wakkere doe-het zelf-broodbakkers: Voor een lekker bruin boterhammetje doe je wat koffie in je deeg. Naar smaak ongeveer een dessertlepel per brood.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Defrysk of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

2 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »