Schrijf mee!
« »

Column, Eten & drinken, Familie

Kijkje in de keuken

22 mei 2017 | 120w | lisette | 9 |

Meermalen heb ik het geprobeerd. De ingrediƫnten kan ik inmiddels dromen. Maar het is me nooit gelukt.
Dan maar in de supermarkt gezocht naar alvast klaargemaakte versies. Of beter nog: bij de slager gekocht.
De naamgeving gaf hoop: ze zouden smaken zoals oma ze vroeger al maakte.
Maar het lijkt onmogelijk om de gehaktballen van mijn moeder te evenaren.

Ik was vroeger al hevig geĆÆnteresseerd in het kneden van het vlees, waarin ei, beschuiten en kruiderij verdwenen.
En, al was het bekend dat je er misschien lintworm van kreeg, ik mocht toch stukjes rauw vlees proeven.
Niet plukken van de ballen, maar wel eten van wat aan haar handen was blijven zitten.
Ik schat ze tegenwoordig steeds meer op waarde.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van lisette of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

22 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »