Schrijf mee!
« »

Eten & drinken

Reuzenrecept

19 november 2015 | 120w | Hekate | 4 |

Laat een pak boter smelten in een grote braadpan. Stoof hierin een kilo gehakte ajuin en een halve kilo pepertjes, van zaadlijsten ontdaan en in dunne ringetjes gesneden. Knijp een bol look uit boven de pan.
Voeg drie kilo worteltjes, in schijfjes, twee kilo trostomaten en een stuk of vier in stukken gesneden courgettes toe.
Kruid naar smaak met zout, basilicum en koriander. Voeg een emmer water toe zodat de groenten niet aanbranden. Laat op zacht vuur stoven tot de groenten zacht zijn.
Neem vier porties gefileerd mensenvlees, bij voorkeur van een mollig kindje, en hak het in hapklare stukken. Laat meestoven met de groenten, maar niet te lang, want mensenvlees is het lekkerst als het vanbinnen nog rood is.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Hekate of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

9 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »