Schrijf mee!
« »

Communicatie, Eten & drinken, Maatschappij, Studie & werk

De afdelingskeuken.

24 juni 2014 | 120w | Marja53 | 4 |

In de instelling waar ik werk, wordt door heel veel mensen gebruik gemaakt van de afdelingskeuken. Sommigen gaan er zorgvuldig en netjes mee om en ruimen alles na gebruik weer keurig op. Anderen maken een sootje van het aanrecht en smijten alles zomaar lukraak neer.
Het gevolg is dan dat er vieze vaatdoeken rondslingeren, dat er overal viezigheid op het aanrecht te zien is, dat het afval niet in de afvalbak terechtkomt. Kopjes en bestek her en der verspreid staan. Kortom er zijn maar weinig mensen die zich geroepen voelen rekening te willen houden met andere gebruikers en tegelijkertijd al mopperend doorgaan met rotsooi maken.
“Nee wij ruimen altijd alles netjes op”.
Het is altijd de ander die het doet.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Marja53 of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

3 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »