Ik maak me al weer weken druk over het komende Kerstdiner. Je wilt als moeder toch ook niet ieder jaar weer hetzelfde gerecht voorschotelen.
Behalve de kip-cocktail als voorafje. Dat is vaste prik. Vaak gaan mijn gedachten in deze tijd dan ook uit naar mijn allereerste Kerstdiner dat ik na mijn trouwen voor ouders en schoonouders klaar maakte.
Voor beide dagen wilde ik hetzelfde, zonder onderscheid te maken.
Ik haalde dus bij de supermarkt, drie diepvrieskippen, twee potten sperciebonen en twee potten appelmoes. Een zak aardappelen, twee flessen gele vla, slagroom en twee blikjes aardbeien.
Het voorgerecht: Kippensoep
Hoofdgerecht: Gebakken aardappelen/kip/sperciebonen
Nagerecht: vanillevla met slagroom en aardbeien’
Hoezo Tussengerecht
Dat woord kwam toen nog helemaal niet in mijn woordenboek voor!
@tjitske kijk dat is nog eens beide benen aan de grond