Schrijf mee!
« »

Poëzie

Poëzie der voeten

12 februari 2012 | 118w | Shana | 4

Omdat ik geboren werd op het ritme van de drum
Omdat ik met ritmes de drum tot leven wek
Omdat ik bewoog voor ik denken kon
Omdat ik mijn denken zo laat verstillen
Omdat ik dan verlies wat ik kwijt wil
Omdat ik dan vind wat ik kwijt was
Omdat ik een lichtje aan doe in het donker
Omdat ik verlicht raak in het duister
Omdat ik zo verderga daar waar woorden stoppen
Omdat ik zo stop waar woorden te ver gaan
Omdat ik zonder stil zou blijven staan
Omdat ik stilstaan met niet zou kunnen
Omdat ik zo het leven in mij trek
Omdat ik zo trek krijg in het leven

Wanneer de danser de dans wordt.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Shana of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »