Schrijf mee!
« »

Communicatie

Nouvelle cuisine

29 augustus 2011 | 120w | Anja Kwarten | 0 |

“Madam et Monsieur, s’il vous plait”.
Geschrokken grijp ik naar het bord dat plots langs mijn neus suist. Terwijl mijn hand nog in de lucht hangt, is het bord op een bijzettafeltje beland. Gracieus snijdt de garçon enkele plakjes van een enorme homp vlees en drapeert deze vakkundig op onze borden. De buitenkant is zwart geblakerd, de binnenkant bloederig rood.
Een collega heeft twee bordjes op tafel gezet met daarop een kwart aardappel, een halve champignon en drie boontjes. “Bon appetit”.
Het vlees is boterzacht, maar heeft kraak noch smaak.
Krampachtig mijd ik de blik van mijn vriend tijdens de maaltijd. Er is echter geen houden meer aan, als ik hem luidruchtig hoor zuchten: “Zo en nu even lekker uitbuiken”.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Anja Kwarten of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »