Schrijf mee!
« »

Column, Eten & drinken, Studie & werk

Koffie op het werk

3 maart 2011 | 120w | Frank | 1 |

Geklaag over de kwaliteit van koffie op het werk brengt mensen nader tot elkaar. En, het moet gezegd, vaak is dat gemopper ook wel terecht: bij veel bedrijven en instanties worden cafeĆÆnebehoeftige werknemers in hun verslaving voorzien middels automaten van merken als Autobar die poeders of siropen vermengen met leidingwater tot deerniswekkend bocht, de term koffie onwaardig. Hoe anders is dat bij mijn nieuwe baantje. Een mooie nieuwe automaat die met verse koffiebonen (zelfs UTZ gecertificeerd!) een alleraardigste koffie produceert. Helaas wordt deze koffie niet erg gewaardeerd door mijn collega’s en naast de automaat staat sinds kort een viezig oud Senseo-apparaat. Kijk, dit is tenminste koffie, zegt men tegen elkaar en knikt. Mensen weten niet (meer) hoe echte koffie smaakt.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Frank of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

5 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »