Schrijf mee!
« »

Communicatie, Eten & drinken, Mensen, Politiek

Het vlees op mijn bord

18 april 2011 | 120w | Bob | 0 |

Het vlees op mijn bord is dood. Het is een stukje biefstuk (medium rare) met daaroverheen een pittige pepersaus. Dit wordt geserveerd met aardappelpuree, verse haricots verts en een stevige jus. Hierbij natuurlijk een rode wijn.

Terwijl ik het biefstukje aansnijd, denk ik: “Was deze koe eigenlijk gelukkig als kalfje? Wat voor gras at zij en met wie dan? En had ze een beetje de ruimte tijdens het grazen?”. Ik denk aan het treurige, abrupte einde van zo’n prachtig beest in een kil abattoir. Hoe dit alles zich verhoudt tot mijn daden en moreel. Dat dit misschien niet iets is wat we willen met z’n allen en dat ik in actie moet komen, en, en nog veel meer!

Haha, grapje

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Bob of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

7 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »