Schrijf mee!
« »

Communicatie, Eten & drinken

Culinair camping genot

8 augustus 2011 | 120w | Maria | 0 |

Het is zover, drie weken op de camping.
Mijn Falcon fornuis, Gaggenau stoomoven, Kupperbusch magnetron en wokplaat ingeruild voor een tweepits-butaangasbrander.
Spagetti Bolognese, pannekoeken, hamburgers met stokbrood en salade staan op het menu.
Culinair genieten? voorlopig niet.
Geen Wedgewood maar plastic, geen vaatwasser, maar met het teiltje onder de arm naar de wasplaats.
’s Avonds wordt verwacht dat je toch iets eetbaars op tafel zet.
Heb je geluk en blijft het droog kan je lekker BBQen, of in de stank van je medecamping-BBQers zitten.
En heb je de pech dat het regent, dan word het frieten, pizza van de Italiaan of een Chinees afhaalmenu, “eetgelegenheden” die overal te vinden zijn.
Nog vier dagen, dan mag ik gelukkig weer naar huis.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Maria of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

3 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »