Schrijf mee!
« »

Eten & drinken, Maatschappij

Gehaktbal succesrecept

2 november 2020 | 120w | Luc Verschuren | 8 |

Iedereen kent ‘m, iedereen weet hoe die smaakt. En toch, er zit een wereld van verschil in. De een is een waar meesterwerk, de ander laat het op elk gebied afweten. Hier worden duidelijk de jongetjes gescheiden van de mannen. De goedbedoelde amateurs van de Ć©chte liefhebber. DĆ© verhouding is drie, vier, vijf. Zo simpel mogelijk. Dus drie eieren, vier beschuitjes en vijfhonderd gram gehakt. (Voorkeur half rund, half varken)

En dan niet moeilijk doen met kruiden, maar gewoon sambal en ketjap gebruiken. Daar zit alles in wat je wilt, kruiden, zout, enz. Dan in je handen een bal draaien op de gewenste grootte. En in plaats van te bakken in de boter, tegenwoordig in de airfryer. Tien/twaalf minuten. Smakelijk!

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Luc Verschuren of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

10 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »