Schrijf mee!
« »

Eten & drinken, Maatschappij, Natuur

Eet smakelijk

18 maart 2019 | 120w | Berdien Blaak | 2 |

Liefhebbers van groene curry kunnen hun hart ophalen!
Een slimme gast heeft dé methode gepatenteerd om alles wat niet van nature in de oceanen thuishoort daaruit te filteren. Na een korte fermentatie in de zilte lucht ontstaat een groengrijze pasta die ter plekke met zon- en windkracht wordt gedroogd en geportioneerd. Het komt in leuke blikjes in onze keukens terecht onder de noemer van Green Curry Smurry.
Er is geen quotum of bijvangstregeling voor nodig. Ook lijkt de voorraad voorlopig voldoende om een miljardenopbrengst te verwachten.
Ik ben alleen gevraagd om wat reclame te maken voor deze groene curry, rechtstreeks gewonnen uit natuurlijke omstandigheden, zonder kunstmatige toevoegingen en ecologisch verantwoord geproduceerd.
Het is lekker en goed voor iedereen, hartstikke fairtrade.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Berdien Blaak of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

3 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »