Schrijf mee!
« »

Communicatie, Eten & drinken, Familie, Mensen

Boeuf bouguignon

4 januari 2017 | 120w | L. Theunissen | 0 |

Je wilde Boeuf bourguignon en ik maakte het. Hard aanzetten, dan de rest; blokjes spek, gesnipperde ui, de wortelen moesten nog. Ik voelde weerstand bij het snijden van die winterpenen. Kracht zetten op het mes.

Daarna alles in de pan, wijn erbij, laten pruttelen.
Je irriteerde me toen je wijn voor me inschonk en ik je eten opdiende.

Lekker, zei je, en ik zei: nee. Ik ben nog wat vergeten. Kom help me mee. Je ging mee naar de keuken en ik gaf je een pot zilveruitjes. Maak deze open, zei ik. Het lukt je niet en je hand verkrampte. Kun jij je jatten niet gebruiken? Maak mij niet boos.

Ik hakte zijn vingers af. Kracht zetten op het mes.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van L. Theunissen of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

1 reactie

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »