Hoe overleeft je portemonnee Zwitserland?
Wel, dat heb je gedeeltelijk natuurlijk zelf in de hand. Letterlijk wel te verstaan.
Bij elke pintransactie beslis je wel of niet de pas ter hand te nemen.
Zelf koken in plaats van zesentachtig Frank af te rekenen voor vier porties friet met kipnuggets is een optie. Het Zwitserse vlaggetje op het supermarkt rundvlees schreeuwt immers om zelfgemaakte goulash?
Helaas doen Zwitserse koeien dagelijks aan een flinke portie fitness bij het berg op en af selecteren van grassprieten. Na twee uur pruttelen was het vlees nog taai.
Waarop we maar weer wat bestelden: pizza.
De volgende dag na twee uur inductie pruttelen weer friet.
Na drie dagen aten we eindelijk goulash.
Conclusie: Zwitserland blijft duur.
Vermakelijk stukje. Vraagje: was de goulash toch nog smakelijk?
Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Dank je!
Ik dacht goed geoefende spieren moet mals worden, maar dat is dus niet zo.
Met een glimlach gelezen.