Schrijf mee!
« »

Communicatie

Paprika snijden

13 september 2015 | 120w | Corrie Hendriks | 0 |

“Wat is de beste manier om een paprika te snijden? Vanaf de zachte kant van binnen of juist vanaf de hardere buitenkant?” De chefkok die ons begeleidde wist het niet zo één twee drie. “Vanaf de binnenkant” antwoordde hij tenslotte. De paprika was toen al lang in blokjes dus oefenen kon niet meer. Thuis wel. Braaf sneed ik de paprika’s in delen en vervolgens vanaf de binnenkant in reepjes en in blokjes. Dat ging best. De kok had het goede antwoord gegeven. Maar de keer daarop lette ik niet op. Pas toen ik de blokjes op de plank zag liggen dacht ik eraan: ik had ze om moeten draaien. Het maakte echt niets uit, maar dat zegt een chefkok niet.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Corrie Hendriks of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

2 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »