Schrijf mee!
« »

Eten & drinken

Halfzacht ei

28 juli 2013 | 120w | Defrysk | 6 |

Je verwacht het niet van een ei, maar er kan iets mee aan de hand zijn. Daar ben ik een jaar of 20 geleden achter gekomen toen ik misselijk werd en dacht: Dit zit goed fout. En fout zat het. Ook mijn toenmalige vrouw werd ziek. En samen braakten we in een emmertje en een potje. En per toerbeurt leegden we ons emmertje en potje. Het was een kotsfestijn die ik niemand toewens en nooit weer hoop mee te maken.
Toen ik van het bedorven ei hersteld was heeft het nog jaren geduurd voor ik weer een eitje durfde te eten. Keihard gekookt, en 10 minuten lang, en dan voorzichtig afbouwen naar een lekker zacht gekookt eitje, nou vooruit, halfzacht.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Defrysk of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

5 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »