Schrijf mee!
« »

Eten & drinken, Fictie

Een onverteerd verleden

16 augustus 2011 | 115w | Anne Allée | 0

“Hij heeft twee uur geleden gegeten. Het moet met een heel speciaal iemand zijn geweest, een minnares of zakenrelatie, want deze gerechten komen uit een sterrenrestaurant. Voorgerecht oesters, gemarineerd in champagne. Daarna een kreeftensoepje met kervel en laurier. Perfecte combinatie. Gevolgd door hertenfilet met rode bieten, dit alles op zijn tijd verfijnd met een fles Pomerol van 2007. Minstens 100 euro waard! Het nagerecht was een duo van sorbet- en citroenijs.
Kortom, hij is een welgestelde zakenman met oog voor kwaliteit en nauwgezetheid, die om 12u30 aan tafel zat in toprestaurant ‘De Keyzer’ maar weinig tijd had. Hij werd in snel tempo bediend.

Helaas was hij dodelijk allergisch voor schelpdieren”, beĂ«indigt de lijkschouwer zijn rapport.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Anne Allée of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »