Schrijf mee!
« »

Eten & drinken

Culinair avontuur

4 augustus 2011 | 120w | Eugène Ammann | 0 |

Vanaf 1 september is het mogelijk ‘op hoog niveau’ te dineren. In samenwerking met de kleine vliegmaatschappij ‘Culin’Air’, die over een oude helikopter van het type ‘Chinook’ (C-47D) beschikt, zal er elk weekend opgestegen worden met altijd een 3-sterrenkok aan boord.
Zes gezellige tafeltjes in aparte nisjes, altijd bij een raam, verzekeren uw privacy. Onder de gezellige geluiden van de twee rotoren, ervaart u Nederland vanaf 30 meter hoogte als in een roes. Maandelijks wordt een andere provincie aangedaan, zo verzekerde ‘Culin’Air’ ons.
Denkt u hierbij vooral aan luchtige gerechten. Herman den Blijker zal de eerste maand uw gastkok zijn op vrijdag, zaterdag en zondag.
Bij de feestelijke opening zal hij graag zijn nieuwe gerecht aan u presenteren: ‘Gebakken lucht’.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Eugène Ammann of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

4 reacties

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »