Schrijf mee!
« »

Eten & drinken

Lüneburgse loempia’s (treurdicht voor tv-koks)

2 augustus 2011 | 93w | Uni Lever | 0 |

Neem 1 pak kant-en-klare loempiavellen
100 g spek
200 g rookworst
300 g zuurkool
Olie om te frituren

Snij het vlees in stukjes.

Laat de zuurkool uitlekken.

Alles mengen.

Leg de loempiavellen op een plank.

Schep op elk vel (in het midden) wat van het mengsel.

Rol de vellen op en vouw ze dicht volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit een laagje olie in de wok en bak de loempia’s goudbruin.

Leg ze even op keukenpapier om uit te druipen en dien snel op.

Geef er mosterd in een Chinees kommetje bij.

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Uni Lever of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »