Schrijf mee!
« »

Eten & drinken

Culinaire hoogtepunten

7 augustus 2011 | 66w | Eddy Allon | 0

Mijn bijdrage heeft niets te maken met “kookkunst”.
Als ik aan culinair denk, denk ik aan die heerlijke momenten, dat bepaald voedsel je tong strelen. Dat gebeurt zo nu en dan. Onverwachte lekkernijen.
De mooiste herinneringen zijn en blijven een ijsje van Jamin, toen ik +/- 5/6 jaar was en 1/3 stukje rookworst van de Hema toen ik jong was.
Dat waren voor mij culinaire hoogtepunten!

Waarderen en delen

Waardeer je dit stukje van Eddy Allon of juist niet? Geef hieronder een en/of deel het met anderen!

soortgelijke stukjes

Reageren

120
Wees geen muurbloem, laat je mening achter!
Houd het netjes. Je hebt 120 woorden. Huisregels.

Heb je dit stukje ook al gewaardeerd?

Geen zin om de volgende som op te lossen? Log dan in! * De CAPTCHA-code is verlopen, probeer opnieuw.


« »